معرغی شوراها و کمیتههای سازمان نظام مهندسی معدن ایران

هیأت رئیسه شورای مرکزی

رئیس سازمان و رئیس شورای مرکزی: دکتر رضا بستامی دبیر **اجرایی شورای مرکزی:** مهندس هدایت اسدی **منشی شورای مرکزی:** دکتر رامین کیامهر

سایر اعضای شورا: دکتر حمید آقاجانی- دکتر سید نعمت اله حقیقی - دکتر هادی حمیدیان شورمستی- مهندس شهاب دهواری - دکتر ابوالفضل رنجبر - مهندس مسعود شهیدی زندی - مهندس محمدرضا عبداله زاده میرشکارلو - مهندس محمد بشیر یوسفی یگانه (مدیر صندوق مشترک)

کمیته انتظامی شورای مرکزی: دکتر ابوالفضل رنجبر-مهندس محمدرضا عبداله زاده میرشکارلو -مهندس محمد بشیر یوسفی یگانه

شوراى توسعه وكنترل فعاليتهاى معدني

دکتر رضا بستامی – مهندس مهدی حمیدی –مهندس علی قلی زاده – مهندس حسام مقدمعلی– دکتر هومن هادیان – مهندس هرمز ناصرنیا –دکتر میثم نوکانی

كميته تدوين دستور العملها

دکتر رضا بستامی- مهندس مهدی حمیدی-دکتر هومن هادیان - دکتر هادی حمیدیان - دکتر سید نعمت الله حقیقی- مهندس رضا محرمی

شورای صدور پروانه اشتغال

مهندس امير حسين اكبرى - مهندس سيف الله اميرى - دكتر رضا بستامى - مهندس مهدى حميدى - مهندس كاوس قاسمى - مهندس رضا محرمى - دكتر هومن هاديان

شورای انتظامی

مهندس سليم دانش پور (نماينده سازمان نظام مهندسي معدن) – دكتر يحيي جعفري (نماينده قوه قضائيه) – مهندس كاوس قاسمي– (نماينده وزارت صمت) – دكتر محمد مقيمي (نماينده سازمان نظام مهندسي معدن) –مهندس هومن هاديان (نماينده وزارت صمت)

گروههای تخصصی

گروه تخصصی معدن معدن مسئول گروه: دکتر حمید آقاجانی مهندس فضل اله احتشام نیا - مهندس حبیب اله حاجی زاده اردکانی - مهندس پویا ساکی - مهندس شریف ملک یاری گروه تخصصی زمین شناسی مسئول گروه: مهندس شهاب دهواری مهندس ابراهیم آقازاده - مهندس رضا فلاح - مهندس مهدی سجادی - دکتر بهنام سخاوتی - دکتر جلیل قلمقاش گروه تخصصی نقشه برداری مسئول گروه: دکتر رامین کیامهر مهندس سعید آقالاری - مهندس رضا رنجبر - مهندس سهراب شهنازی - مهندس سید علیرضا نسب الحسینی گروه تخصصی متالورژی استخراجی مسئول گروه: مهندس مسعود شهیدی زندی مهندس یادگار احمدی لیوانی - مهندس محمدرضا عبداله زاده - مهندس مجید اسماعیل گوهری - مهندس بهنام موسی پور - دکتر هومن هادیان

شورای سیاست گذاری انتشارات و فناوری اطلاعات

دکتر رضابستامی -مهندس الناز بلوری فرد -دکتر رضارنجبر -مهندس مهدی رضایی راد

شورای سیاست گذاری آموزش

دكتر رضا بستامي - دكتر سيد محمد حسيني دشتيخواني - دكتر محمد جوانشير گيو - دكتر رامين كيامهر -مهندس مسعود شهيدي زندي - مهندس ناصر نوري

كميتهحقوقى

مهندس محمدرضا عبداله زاده (رئيس) - اردوان دارابي - دكتر مسعود حسني- مهندس مرسده ابتهاج

كميته انضباط كار

نماینده کارفرماونماینده شورای مرکزی: مهندس محمدرضاعبداله زاده میر شکارلو نماینده کارفرما و نماینده رؤسا سازمان استانها: دکتر مرتضی جلالی فرد نماینده کارکنان: مهندس ناهید صوفی آباد

نماینده سرپرستان: مهندس الناز بلوری فرد نماینده کارکنان: مهندس شیرین یحیی شیبانی